El petit i jo
 
El Petit i Jo

Cavall Fort. La revista

La revista Cavall Fort ha fet 50 anys, va néixer el mes de desembre de l’any 1961. És una revista infantil i juvenil que està plena de continguts que estimulen als seus lectors a imaginar, conèixer, aprendre, somiar, etc. La revista es caracteritza per les diferents tires còmiques, que ha fet famosos a molts dels seus personatges, entre ells, per exemple, OT el bruixot, Sergi Grapes o Estefi. A més a més, hi ha articles sobre temàtiques concretes, jocs de percepció visual i els mítics concursos.

I sabeu per quin número van a dia d’avui? Doncs el número 1209/1210

Jo vaig créixer llegint aquesta revista, no he volgut deixar de recomanar-la perquè recordo l’emoció dels migdies quan arribàvem a casa i  hi havia revista! Tenia els meus personatges preferits i em llegia les seves tires el més aviat que podia, però la revista rondava bastants dies per casa, perquè podies dedicar estonetes a fer els jocs, les endevinalles i inclús llegir-ne l’article que parlava d’algun tema conegut o desconegut per mi.

Evidentment, els temps han canviat, i bastant ràpid, però la revista ha sabut adaptar-se a aquests temps i també disposa d’una pàgina web. A la pàgina trobareu els números de la revista que ja han estat publicats i podeu accedir a algun dels continguts de cada número, un petit tast.

cavallfortweb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A dia d’avui, segueixo rebent la revista a casa, i tot i que sóc bastant grandeta, segueixo tenint un parell de personatges preferits, l’Ot el bruixot, que encara m’encanta i «el Dog i el Muix» que els he descobert recentment i m’encanten, em fan riure molt!

Bé doncs, quins són els vostres personatges preferits? I els dels vostres fills? Coneixíeu la revista?

Font imatge: http://www.vilanova.cat/blog/armandcardona/?p=2419


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y personalizar y analizar su navegación, así como para ofrecer publicidad. Si sigue navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de Cookies.

Aceptar
Anna Toset Masdeu - Doctoralia.es