El petit i jo
 
El Petit i Jo

M. Àngels Ollé

El món està ple de casualitats. Justament aquest divendres us vaig parlar de la «Família Massatard» un conte de la M. Àngels Ollé. Doncs aquest dilluns, sortia un article a La Vanguardia dedicat a ella, així que voldria compartir amb vosaltres aquest article. M. Àngels Ollé, és coneguda dins del món de l’educació, entre d’altres coses, per les seves col·leccions de contes. Resulta, que quan ella va començar a donar classe, existia molt poc material educatiu en català, i així va ser com en va començar a escriure. Els contes serveixen per aprendre a llegir (col·lecció a poc a poc) i d’altres, destinats també al públic infantil i juvenil estan escrits amb un llenguatge senzill i proper.

Una de les col·leccions conegudes és «A poc a poc», cada conte treballa uns sons, per tant, unes lletres determinades. Ajuda en l’aprenentatge de la lectura.

Scan0006Scan0002 1Scan0003

Una altra col·lecció es diu «Cullera de sopa», aquests contes són molt senzills i molt visuals i ensenyen diferents conceptes: mesures, formes, orientació temporal i espacial i també conceptes de quantitat. La ullera de llarga vista, per exemple, parla dels conceptes lluny i a prop, d’una manera divertida i molt entenedora. El conte de la Família Massatard també forma part d’aquesta col·lecció.

Scan0005Scan0004 1

Aquí doncs us deixo l’enllaç a l’article:

Article de La Vanguardia: M. Àngels Ollé

Us deixo també l’enllaç a l’entrada del blog on vaig escriure el conte de la Família Massatard.

La Família Massatard


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y personalizar y analizar su navegación, así como para ofrecer publicidad. Si sigue navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de Cookies.

Aceptar
Anna Toset Masdeu - Doctoralia.es