El petit i jo
 
El Petit i Jo

Personatges infantils: Buscant a Wally

Avui m’agradaria parlar-vos d’un altre personatge entranyable que ens permet divertir-nos mentre juguem amb ell i a la vegada entrenem la percepció, l’atenció, la voluntat,  la insistència, la frustració, no donar-nos mai per vençuts. Es tracta dels llibres «Buscant a Wally». En Wally és un personatge que sempre va vestit igual, amb un jersei a ratlles vermelles i blanques, un gorro dels mateixos colors i unes ulleres. Sempre  està perdut per llocs que estan plens de detalls i situacions divertides que ens despisten en la nostra recerca i el fan més difícil de trobar.

Cada llibre és diferent, però l’objectiu final sempre és el mateix, acompanyar en Wally ens els seus viatges i trobar-lo. A més a més, pot ser que hagi perdut alguna cosa més, objectes que porta per viatjar o els seus amics, depèn de cada llibre i història diferent.

El primer llibre va ser publicat ara fa 25 anys, el 1987, i encara avui se’n segueixen publicant títols, de fet, l’últim ha sigut aquest 2012 i es diu «En busca de les coses perdudes». Als nens els hi encanta, hi passen unes bones estones, se senten motivats per trobar-lo i per aconseguir-ho ells sols. Però també és molt divertit compartir la cerca i fer petites competicions a veure qui troba primer les coses de cada pàgina. A més a més, també val molt la pena fixar-se amb totes les petites històries divertides que hi ha dibuixades a cada pàgina.

Relació de títols:

wallyholliwood 1

         • On és Wally?
         • On és Wally ara?
         • On és Wally? El viatge fantàstic
         • On és Wally? El genial llibre de jocs!
         • On és Wally? El magnífic llibre pòster
         • On és Wally? A Hollywood
         • On és Wally? El llibre màgic
         • On és Wally? A la caça del quadre amagat!
         • On és Wally? En busca de la nota perduda
         • On és Wally? En busca de les coses perdudes

Així doncs, ho podem fer sols o acompanyats i mai deixarem de riure, somriure i sorprendre’ns amb els dibuixos i els llocs que visita en Wally.

Imatge extreta: http://josiesjuice.blogspot.com.es/2012/10/wheres-wally-25-year-anniversary-book.html


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y personalizar y analizar su navegación, así como para ofrecer publicidad. Si sigue navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de Cookies.

Aceptar
Anna Toset Masdeu - Doctoralia.es