El petit i jo
 
El Petit i Jo

Sortir amb nens

Ara que arriba el cap de setmana, de vegades ens preguntem què podem fer o a on podem anar per passar-nos-ho bé. Sobretot quan anem amb nens, volem buscar activitats que ells també puguin gaudir, que aprenguin coses, que es diverteixin i comparteixin tot aquest temps amb nosaltres. Una bona solució i una manera d’estar ben informats, és a través de la pàgina web: «sortir amb nens». Es tracta d’una pàgina que recull tot tipus d’activitats i de tot el territori català que poden fer els nens des dels 0 fins als 14 anys. Les activitats que trobareu són de tot tipus, des de l’àmbit cultural amb obres de teatre fins el costat més aventurer, amb sortides a la natura i excursions. També podreu trobar informació gastronòmica, trobareu una llista de museus, activitats i jocs per fer a casa, i un llarg etcètera.

Així doncs, va la pena conèixer i tenir a mà diferents recursos per si algun cap de setmana volem fer alguna cosa diferent o estem més fluixos d’idees.

Si cliqueu el logotip us portarà a la pàgina perquè li pugueu fer un cop d’ull.

sortir amb nens 1

Bon cap de setmana, que us ho passeu molt bé!!


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y personalizar y analizar su navegación, así como para ofrecer publicidad. Si sigue navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración o obtener más información en nuestra Política de Cookies.

Aceptar
Anna Toset Masdeu - Doctoralia.es